“Frumusetea” un truc



“Frumusetea vine din interior”. Am spus asta de multe ori. Si e adevarat.

Insa majoritatea oamenilor nu stiu sa vada decat “ambalajul”. Si stau cateodata si ma intreb pana cand or sa mai fie asa ipocriti.

Am auzit replici ca “Eu sunt perfecta asa cum sunt”; “ma simt bine in pielea mea”…Ei bine domnisoarelor, asta inseamna ca stati bine cu moralul. Sau v-o spuneti atat de des incat ati ajuns sa si credeti in asta. Not my problem!

Ma scarbesc insa tipele astea care spun ca`s perfecte. Nimeni nu e perfect. Se cred slabe, frumoase, deosebite, unice. Se uita in oglinda si spun ca nimeni nu e ca ele

Ma scuzati fetelor, nu vedeti realitatea. Va considerati slabe, dar nu sunteti, si pe deasupra umblati pe strada cu bluze scurte, blugi cu talie joasa+curea stransa cu ajutoru` carora va afisati sunculitele.Stai! ca nu e doar asta! Va machiati zi de zi “ca sa fi in pas cu moda”. Nu zic ca nu va prinde bine machiaju`, da` fara el mai bine stati acasa, asa cum ziceti. Dupa ce bagati in voi sucuri si tot felul de cipsuri,va plangeti ca v-ati ingrasat sau ca nu se mai uita baietii la voi asa cum o faceau inainte. Lasati suferinta si nu va mai plangeti de mila. E cam tarziu, nu credeti?

Si lasa, gasiti voi si alti “prosti”, asa cum le mai ziceti. Va place sa aveti 2 caractere: odata sunteti fetele alea de treaba, care-ti sunt mereu alaturi, sunteti prietenele perfecte; apoi, cand sunteti cu “amicii” vostri fitosi, simtiti ca trebuie “sa va ridicati la inaltime” si sa iesiti in evidenta.

Comentati, barfiti, uitati cine sunteti cu adevarat. Si purtati atat de mult o masca incat ati ajuns ca ea sa va fie fata. Uitati de prietenii vostri adevarati, de voi, de tot. Pacat de ceea ce erati odata!

Poate,”fetelor” va regasiti in descriere. Nu e adresata unei singure persoane, ci tuturor celor care sunt asa. Hai totusi sa realizam ca…desi prima data multi spunem ca fizicul e cel mai imporant, realizam apoi ca de fapt e egal cu 0 barat.

Nu ma intereseaza ca ma barfiti si in acest moment dar asta nu conteaza. Asta cred eu si nimeni nu ma poate contrazice.Niciodata nu m-am simtit in masura sa judec pe cineva pentru ca am si eu 1001 de defecte. Dar vad ca s-a ajuns prea departe cu nesimtirea, nepasarea, emoismul si altele incat ati ajuns din nou la stagiul de creatura inferior mintala .

Totusi,un fel de a va reveni la acel fel de fata pe care o cunostea si daca inca mai tii la tine si vrei sa faci ceva pentru cea care erai inainte…acum e timpul. E timpul sa te ridici si sa mergi spre oglinda.Si nu cea din baie, ci cea din sufletul tau nu al altuia. Pana nu e prea tarziu!

2 thoughts on ““Frumusetea” un truc

Leave a comment